Huidige Project

Iepen blad binnen en nu aan de gang met Epoxy!

Het gele spul is Plasticine, een soort klei. Dit zorgt ervoor dat de Epoxy niet gaat waar het niet moet zitten en dat de vloer niet onder zit!

 

Metalen Onderstellen zijn klaar!!

Dit gaat heel mooi worden met mooie stukken hout erop. Update volgt zodra het af is.

Natural Lamp

Op een oud stuk Beuken een lamp van (volgens mij) Eik, maar kan het niet helemaal thuis brengen. Dit stuk lag al een tijdje in het bos. Nu nog een kap maken of zoeken.

Esdoorn Salontafeltje

Een mooi stukje Esdoorn wat ik nog had liggen! Schors liet helaas op sommige delen los en heb ik vastgelijmd, maar niet alles kunnen redden. Het creatieve proces voor de pootjes duurde even, maar met een stuk oud eiken en een verroeste ketting kom je een heel eind! Nu nog schuren en afwerken.

Poplar Burl Salontafel in Epoxy

Althans dat moet het gaan worden! Burl is meer dan uniek, de tekening, de vorm etc. De bedoeling is dit stuk volledig in te gieten in glasheldere Epoxy in een ovale mal. De poten worden van onbehandeld staal en zullen een mooi gebogen vorm krijgen.

img_2111 img_2112

Treurwilg tafeltjes en krukjes

Hoewel dit project nog wat jaartjes op zich zou moeten laten wachten, is het al wel duidelijk wat het gaat worden! Deze stukken versgezaagd Treurwilg hebben een hele unieke tekening en vorm. Wanneer gedroogd zullen dit mooie en unieke bijzettafeltjes en krukjes worden.

img_2157 img_2152

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.naturalindustries.nl/huidige-project
Twitter
Pinterest
LinkedIn