Accessoires

Accessoires zijn er in vele soorten en maten.  Een aantal voorbeelden:

Krukje van dik Eik op Mahonie pootjes

 

img_2090

Notenhouten Klok

Dit klokje is vervaardigd van een schitterend stukje Amerikaans Notenhout, leunend op een metalen standaard. Het Notenhout is behandeld met een natuurlijke Tungolie waardoor de kleur en de tekening prachtig naar voren komt.

Het klokmechanisme is voorzien van een atoom uurwerk wat zichzelf aanpast aan de juiste tijd.

img_1903

 

 

 

 

Nachtkastje van Essenhout

Dit nachtkastje is vervaardigd van de mooiste stukken Essenhout, met elkaar verbonden via een Zwaluwstaart verbinding. Het deurtje is omringd met Olijfhout. Het geheel is afgewerkt met een natuurlijke olie, voor een schitterende afwerking waardoor ook de kopse kanten van het Essen eruit springen.

img_1604

Krukje/ bijzettafeltje van Eikenhout

Dit stuk is een echte Natural Industries klassieker! De combinatie van een prachtig stuk onbehandeld massief Eikenhout, met zwaar doorleefde Eiken pootjes. Rechtstreeks uit het bos waar het waarschijnlijk al jaren heeft gelegen. De buitenkant is zwaar geleefd, maar van binnen keihard, waardoor je er prima op kunt zitten. Uiteraard ook te gebruiken als een klein bijzettafeltje.

img_1011 img_1010

Vitrine Kistje van Beukenhout

Dit kistje kan zowel staand, als liggend gebruikt worden. Vervaardigd van onbehandeld Beukenhout. Het deurtje/ dekseltje is van plexiglas.

img_1946

Sjamaans Medicijnwiel

In samenwerking met Sensitieve Leefstijl is het houten Medicijnwiel ontwikkeld. Vervaardigd van 6 cm dik Eikenhout met een hart van Purperhart. Voor een verdere uitleg van het Medicijnwiel, kijk op www.rianneriemens.nl.

 

img_1979

 

 

 

“My Angel” Snijplank

Snijplank van kopse kantjes van Essen en Mahoni

 

 

 

img_1901

Lijst van Steigerhout

Steigerhout is en blijft een mooie geleefde tijdloze uitstraling houden. Deze grote lijst heeft echt glas voor een mooie foto, zeefdruk of een ander mooi kunststuk. Uiteraard is elke maat mogelijk.

 

 

 

 

img_1601

img_1602

 

 

 

 

 

 

 

Notenhouten ladenkistje

Notenhout heeft een prachtige uitstraling. Dit ladenkistje is uitgevoerd met Beuken laadjes voor een mooi contrast. Afgewerkt met een natuurlijke Tungolie.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://www.naturalindustries.nl/portfolio/accessoires
Twitter
Pinterest
LinkedIn